شنبه 01 دی ماه 1403
مدیریت اجرایی پسماندهای باغداری
دستور العمل کاهش پسماند های زردآلو - قیسی
دستور العمل کاهش پسماند های انگور
دستور العمل کاهش پسماند های زعفران
دستورالعمل کاهش پسماندهای گیاهان دارویی
دستورالعمل کاهش پسماندهای قارچ های خوراکی
دستورالعمل کاهش پسماندهای گلهای زینتی
دستورالعمل ویژگیهای هلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگیهای گیلاس برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگیهای آلبالو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگیهای شلیل برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگیهای زردآلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه برداشت حمل و نگهداری البالو در سرد
ورود
|
عضويت
جستجو در اخبار
جستجو
1386
1387
1403
1389
1390
1391
1392
1393
1394
1395
1396
01
02
03
04
10
06
07
08
09
10
11
12
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
نظرسنجي
نظر شما در مورد پرتال مدیریت جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 88
عالی : 48%
خوب : 6%
متوسط : 3%
ضعیف : 43%
ارسال
كاربران برخط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
25
اعضاء:
0
مجموع:
25
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
2639747
بازديد هاي امروز:
199
بازديد هاي ديروز:
92
كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/10/01 جهاد کشاورزی شهرستان چادگان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا